Službeno: Vardy odbio Arsenal i Wengera, ostaje u redovima Lisica!

14666768375435

Engleski reprezentativac Jamie Vardy odbio je Arsenal i Arsenea Wengera.

Najljepša nogometna priča, Leicesterova slavljenička bajka, nastavlja se i iduće sezone u kojoj će se ‘Lisice’ natjecati u Ligi prvaka sa jednim od svojih najboljih nogometaša – Jamiejem Vardyjem.

Nakon tjedana iščekivanja, engleski se reprezentativac odlučio zahvaliti ‘Topnicima’ na unosnoj ponudi. U Leicesteru će dobiti novi četverogodišnji ugovor po završetku Europskog prvenstva u Francuskoj, što je engleski prvak objavio danas na svojim službenim stranicama.

Leicester je sa zastupnicima Jamieja Vardyja dogovorio produljenje aktualnog ugovora za još četiri godine. Obje strane nadaju se da će ovo priopćenje prekinuti višetjedna nagađanja oko Vardyjeve budućnosti i vjernosti Leicesteru. Vardy se tako može nastaviti fokusirati na obaveze u Francuskoj i pomaganje reprezentaciji Engleske da ostvari dobar rezultat i do kraja prvenstva obje strane više ništa neće reći na ovu temu“, stoji u priopćenju Leicestera.

Vardy, strijelac 24 pogotka prošle sezone i nogometaš godine u Premiershipu je bio jedan od najzaslužnijih za senzacionalni naslov ‘Lisica’, prvi u klupskoj povijesti.

Njegov ostanak su odlične vijesti za Leicester, za koji nam ostaje vidjeti koliko daleko može dogurati u debitantskom nastupu u Ligi prvaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top