U Odžaku održan kolegij ravnatelja službe za upošljavanje u F BiH

Danas je u Odžaku održan kolegij ravnatelja službe za upošljavanje u F BiH.Kolegijem je predsjedala ravnateljica Federalnog zavoda za upošljavanje Helena Lončar.Na dnevnom redu kolegija bila su pitanja iz oblasti upošljavanja.

Prije samog kolegija s gostima iz Federacije sreo se općinski načelnik Jakov Ivanković. Zajednički su obišli poduzeće Sejdić Comerc, te se upoznali s funkcioniranjem ovog poduzeća, koje do sada značajno surađivalo sa zavodom za upošljavanje.
Primio ih je osnivač ovog poduzeća Muhamed Sejdić i proveo ih kroz pogon proizvodnje.

Sejdić comerc d. o.o. se bavi proizvodnjom drvene stolarija od 1971. godine i drvenim aluminijem od 2006. godine. Trenutno upošljavaju 60 djelatnika a u planu im je još 10 novih radnih mjesta.
Obrada se vrši pomoću najsuvremenijih strojeva iz Njemačke, Italije i Slovenije, a drvo se suši u suvremenim kondenzacijskim i vakuumskim sušilicama. Treba naglasiti dva temeljna postignuća razvoja tog poduzeća, koja su: ponovno pokretanje proizvodnje nakon rata i kontinuirano otvaranje novih radnih mjesta. Sigurno može se reći da su u proizvodnji drvene stolarije u kvaliteti i cijeni vodeća tvrtka u Posavskoj županiji i širem području Bosne i Hercegovine. Oprema je na takvoj razini da su spremni isporučiti veće količine svojih proizvoda u vrlo kratkom roku po vrlo povoljnim cijenama i vrhunskom kvalitetom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top